Fra pressemeddelelsen:

”Midtjyske fortællinger” er en novellesamling skrevet af 19 forfattere med tilknytning til det midtjyske og med støtte fra Region Midtjylland som et led i tiltaget ”Kend din region”.

Forfatterne blev bedt om at bidrage med en fortælling, der tager udgangspunkt i en lokalitet i Region Midtjylland; en lokalitet, der har betydet noget særligt for dem. Dette opdrag har skubbet de 19 forfatterhjerner i 19 vidt forskellige retninger.

Hor, mord og ildebrand
Det er blevet en farverig bog. Med hor, mord og ildebrand, men også med lyriske og stilfærdige beskrivelser af steder og mennesker i det Midtjylland, som danner sokkel for hele bogen.

”Jeg har grinet og grædt og gyst, og så har jeg glædet mig så meget over at være en del af denne midtjyske kultur”, siger Lene Rikke Bresson, som fostrede ideen til bogen og har fungeret som projektleder og redaktør.

Peter Boe har bidraget til "Midtjyske fortællinger" med novellen "Af den rette støbning". Novellen skildrer mordet på en kendt dansker set fra den dødbringende kugles perspektiv. "Midtjyske fortællinger" udkom sidst i 2008.